Coaching Älvsbyn - Online

Hitta tillbaka till ditt rätta jag

Som jag sa på förstasidan så utgår jag från att alla är hela. Du som söker dig till mig får därför vara förberedd på att jag kommer göra allt i min makt för att få dig att inse, känna, förstå och uppleva att du är hel. Mig och mitt företag hittar du i Skellefteå, men jag erbjuder även sessioner på distans för dig som bor i exempelvis Älvsbyn och inte har möjligheten att åka till Skellefteå. Jag arbetar på ett sätt där jag startar en process både mentalt och känslomässigt hos dig, där målet är att du finner dig själv. Ditt äkta och autentiska jag. Ditt ”jag” före livet kom med motgångar som fått dig tappa tron på dig själv.

Coaching

Jag kommer jobba stenhårt med att ändra dina uppfattningar som suger ut energi ur dig, en förändring  till nya tolkningar som befriar dig från all känslomässig last du burit. Under coaching tiden kommer fokuset på dig vara prioritet, här står du i centrum. Både under och mellan sessionerna. Du får praktiska verktyg av mig som kommer hålla igång din personliga transformation även mellan sessionerna. Verktygen är till för att hjälpa dig finna klarhet såväl mentalt som spirituellt.

Jag kommer använda mig av frågeställningar och övningar som kommer hjälpa oss att utmana dina tankemönster och tron kring dig själv och dina problem som du upplever. När du känner dig filtrerad så kommer vi börja lägga upp en riktning som kan driva dig till att hålla dig på rätt spår. 

Coaching Sundsvall – Online

Jag finns i Skellefteå!. Har du inte möjligheten att komma till mig, så går det självklart lika bra med en session online via videosamtal eller telefon. Det viktigaste är att du befinner dig på en plats där du känner dig trygg, oavsett om du bor i Älvsbyn eller någon annanstans i Sverige
coaching

Jag vill även dela med mig av att jag arbetar mest genom att känna in det du säger, mer än vad jag hör. Mitt arbete utgår mycket från min intuition och från vad mitt hjärta talar om för mig. Jag fokuserar på den mentala delen för att resan ska bli så hållbar som möjligt. Så upplever jag att det är någon aspekt i ditt liv där du inte tar ansvar så kommer jag tala om det för dig. 

Vi håller till antingen hos mig, genom videosamtal eller telefon.

Coaching Älvsbyn

En session på 1 timme kostar 595 kr ink. moms.

En session på 1,5 timme kostar 795 kr ink. moms.

Det finns även prissänkta paket/program med flera sessioner som är inriktade på större investeringar på ditt mående. Kontakta mig för mer information om det.

Gratis konsultation

För dig som vill ha en chans till att veta/känna om jag är rätt person och om jag har potential till att hjälpa dig erbjuder jag även ett gratis telefonsamtal i 15 minuter.

Detta erbjuder jag för att skapa trygghet hos dig innan du köper en tjänst av mig. Första sessionen ligger på 1,5 timme för samma pris som för en timme. Det är för att vi ska ha den tiden vi behöver för att lära känna varandra innan vi börjar dyka in i arbetet.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.