The Healing Coach

Zara Hedlund

Zara_bild_2

Coach

Zara Hedlund

Your change is primarily for yourself and no one else, but you do not have to be alone in your change. Together we help you achieve what you want to achieve. I offer coaching via phone and video calls and can thus give you the specialist skills you need and deserve, no matter where you live.

Är du nyfiken på att prova coaching kan du boka ett kostnadsfritt samtal så tar vi reda på vars/vad vi ska börja med. Då får du känna av innan du investerar pengar.

Genom coaching kan jag vägleda och motivera dig till att hitta sätt/strategier att ta dig ur oönskade känslotillstånd och eländiga tankemönster. Tillsammans arbetar vi oss från att din hjärna letar och förväntar sig fel till att du får en härlig inställning. Där du stressar mindre över framtiden och börjar ta vardagen med en neutral inställning, utan negativt laddade känslor och förväntningar.

Jag utgår från att verkligheten som vi upplever skapas av vad vi tror på. Så för mig är ingen trasig, att vara hel sitter i känslan. Låter vi gamla traumatiska händelser, relationer eller samhället bestämma över vad vi ”borde” tycka eller känna, så kommer vi ständigt känna att det är något som saknas. För det är helt individuellt när det kommer till vad som får DIG att känna dig tillfredsställd och att livet är komplett.  

Stort fokus kommer ligga på att stärka din självkänsla. Ett av målen som vi kommer sträva efter är att du ska börja känna dig trygg nog i dig själv för att kunna vara i nuet. Ha en accepterande och lugn inställning. Det får bli som det blir. Går det inte som du tänkt dig så gör det inget, för du kan ta tag i det då.

Det viktigaste för mig är att vi ska få dig att sträva mot att må bra inifrån.  Vi alla är medvetna om att det inte sitter i hur man ser ut, vad som har hänt eller hur mycket/lite man har, absolut. Men kan vi känna det på djupet också? Det är det som är utmaningen, att genuint tro på det själv.

För dig som vill ha en chans till att veta/känna om jag är rätt person och om jag har potential till att hjälpa dig erbjuder jag även ett gratis telefonsamtal. Detta erbjuder jag för att skapa trygghet hos dig innan du köper en tjänst av mig.

You have come to the right person if you are struggling with one or more of the following factors

Tips & Advice

Feel free to follow my blog here on the website where I share valuable information and other tips & advice. 

Zara coach
Micke Bohman
Read More
Det är iofs en själv som söker hjälp men det absolut bästa med Zara är, förutom att hon är jävligt bra på skapa ett förtroende, att hon sätter krav. Vill du inte det här till 220% så blir det svårt, men går du in med full fokus och en vilja att förändra ditt liv, då är det en "match in heaven". Zara är gtym på att ställa frågor så man verkligen får tänka och analysera sina val och tankar, vilket medför utveckling. Om man gör det gång på gång, på gång, på gång och på gång skapas nya rutuner som jag har börjat leva efter. Zara har absolut fått mig att tänka mer rimligt och rätt, och därefter agera efter det.
Tanden89
Read More
emelie furberg
Read More
Previous
Next

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.