Coaching för dig som
vill göra en förändring

Som sagt så utgår jag från att alla är hela. Så du som söker dig till mig får vara beredd på att det är det jag kommer hjälpa dig att inse. För det kommer påverka alla områden i ditt liv. Jag kommer använda mig av mina coaching kompetenser men jag kommer gå utifrån min magkänsla mest. Jag anpassar mig efter din personlighet och vad som driver dig mest framåt. Vi börjar först med att gräva i vad som hindrar dig från att må bra med hjälp av frågeställningar och övningar som kommer utmana dina gamla tankesätt. När du börjar känna dig lite mer filtrerad så kommer vi börja sätta upp mål för att ta dig närmre dit du egentligen vill. 

Vi håller till antingen hos mig, genom videosamtal eller telefon.

Första samtalet med mig är GRATIS!

Kontakta mig för information om priserna.

Det finns även prissänkta paket/program med flera sessioner som är inriktade på större investeringar på ditt mående. Kontakta mig för mer information om det.

Gratis konsultation

För dig som vill ha en chans till att veta/känna om jag är rätt person och om jag har potential till att hjälpa dig erbjuder jag även ett gratis telefonsamtal i 15 minuter.

Detta erbjuder jag för att skapa trygghet hos dig innan du köper en tjänst av mig. Första sessionen ligger på 1,5 timme för samma pris som för en timme. Det är för att vi ska ha den tiden vi behöver för att lära känna varandra innan vi börjar dyka in i arbetet.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.